Folyóirat keresés   |   Lelőhely keresés   |   Böngészés   |   Használati útmutató  

Használati útmutató


Általános tudnivalók
Bármely kereső felületen, a találatok 20-as listában jelennek meg egyszerre maximum 20 oldalon (400 tétel). Csonkolás %-el, a karakter helyettesítés _-el történik. A csonkolás minden kereső kifejezés végén automatikus!

A folyóirat tételeknél a kék színnel megjelenő kiadási helyre, nyelvre, tárgyszóra kattintva léphetünk tovább és megkapjuk az adott keresési szemponthoz kapcsolódó folyóirat tételeket.


Folyóirat keresés
Ezen keresés segítségével folyóirat cím, ISSN, előző ISSN, kiadási hely, nyelv, tárgyszó és formátum szerint kereshetünk a lelőhelyjegyzék folyóiratai között. A találatok cím szerinti betűrendben jelennek meg.
A címre kattintva az adott folyóirat részletes leírását tekinthetjük meg. Kiválaszthatjuk a minket érdeklő egyes folyóiratokat úgy is, hogy a tételszám melletti jelölő négyzetbe kattintunk, vagy lehetőségünk van az összes (maximum 20) találat részletes leírásának a megjelenítésére.
Egyszerre mindig csak egy találati oldalból jelölhetünk ki folyóiratokat.


Lelőhely keresés
Ezen keresés segítségével lelőhely név és kód szerint kereshetünk az adatbázis lelőhelyei között. A találatok név szerinti betűrendben jelennek meg.
A névre kattintva az adott lelőhely részletes leírását tekinthetjük meg. Kiválaszthatjuk a minket érdeklő egyes lelőhelyeket úgy is, hogy a tételszám melletti jelölő négyzetbe kattintunk, vagy lehetőségünk van az összes (maximum 20) találat részletes leírásának a megjelenítésére.
Egyszerre mindig csak egy találati oldalból jelölhetünk ki lelőhelyeket.


Böngészés
Tallózás betűrendes listákban (formátum, nyelv, tárgyszó, kiadás helye). A listákban megjelenő találatokra kattintva láthatjuk a hozzá rendelt folyóiratokat.